Meer bedrijvigheid op Skulenboarch

Jarenlang is, samen met de ondernemers, gestreden voor de ontsluiting van Skulenboarch. Via Kootstertille is de nieuwe weg langs het Prinses Margrietkanaal een feit geworden in 2017!  Wat een vooruitgang, voor bedrijven een goede ontsluiting en voor de omliggende dorpen geen overlast meer.

Een mooie volgende stap is de ontwikkeling van het industrieterrein of een nat bedrijventerrein aan de overkant van het kanaal; Skulenboarch-Westkern. Een kans voor meer werkgelegenheid in de regio. In de Brede Analyse Vaarwegen van de Provinsje Fryslan is ‘Skulenboarch’ opgenomen als zoeklocatie voor een overslag van goederen op een nat bedrijventerrein, een zogenaamde flyby-terminal. 

Het CDA hoopt dat dit de opening is naar meer bedrijvigheid in onze gemeente.   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *