Een meerderheid van de raad heeft afgelopen donderdag tijdens de extra raadsvergadering voor de bouw van de nieuwe Westermar gestemd. Een sporthal waar we in de komende 40 jaar van harte welkom zijn om te sporten, te bewegen of als supporter. Dit plan is mede tot stand gekomen door een Burgerinitiatief, waar wij heel blij mee zijn. Een groep burgers heeft tijd, kennis en kunde geïnvesteerd en samen met de gemeente het plan voor de sporthal ontwikkeld. Het geeft ons, zeker na de brand, de kans om een prachtig sportief hart te creëren.

Er moeten nog wel goede afspraken worden gemaakt met alle gebruikers en de omwonenden.
De CDA fractie heeft er alle vertrouwen in dat onze burgers gesteund door college en ambtelijk apparaat hier toe in staat zijn en van de nieuwe sportlocatie een prachtig sport- en beweegpark zullen maken waar we allemaal heel veel plezier aan kunnen beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *