In aanloop naar de provinciale staten en waterschapverkiezingen komt het CDA Fryslân Campagneteam op 15 en 16 maart aanstaande naar Tytsjerksteradiel met als thema duurzaamheid en circulariteit. Op vrijdag 15 maart is het Campagneteam van 12.00 tot 13.30 met haar foodtruck op de markt in Burgum. Vervolgens reizen ze door naar Hurdegaryp, waar ze van 13.45 tot 15.00 aanwezig zullen zijn op de dorpstuin aan de Jintewarren.  Aansluitend is er van 15.30 tot 17.00 een bijeenkomst met Gasloos Garyp en lokale energiecoöperaties bij bureau Benedictus aan de Greate Buorren 16 in Garyp.

Op zaterdag 16 maart zal het Campagneteam met een team vrijwilligers in de ochtend een zwerfvuilactie houden in de Trynwâlden. Hiervoor geldt ‘vele handen maken licht werk’, dus wilt u  graag een handje meehelpen, dan kunt u zich aanmelden via info@cda-tytsjerksteradiel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *