Op vrijdag 10 mei brengt de lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Esther de Lange van het CDA een bezoek aan Dokkum. Ze zal hier samen de leden van het CDA Noordoost Friesland en omliggende buurtgemeenten een werkbezoek brengen aan ZUCO.

ZUCO noemt zichzelf de kleinste zuivelcoöperatie van Nederland. Hier hoopt Esther iets op te steken over de verbinding tussen de boeren en burgers, en een kortere productieketen die de algehele CO2 voetprint van het product vermindert. En als slagroom op de pudding een levendige binnestad.

Het programma:

16.15 – 16.30  : inloop bij Artisante

16.30 – 17.00  : Introductie door eigenaren van ZUCO

17.00 – 17.30 : Rondleiding ZUCO en Dokkum

17.30 – 18.00  : Vraag en antwoord bij Artisante

 

Adres: Diepswal 1 en de Dijk 2, Dokkum rondom de Zijl.

 

Door beperkte ruimte graag opgeven bij wiebe.strikwerda@europarl.europa.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *