CDA Tytsjerksteradiel bedankt alle inwoners van Tytsjerksteradiel voor het uitbrengen van haar stem.
CDA is de 2e partij van Tytsjerksteradiel geworden, wij feliciteren de Partij van de Arbeid met de overwinning.

 

 

De generaties voor ons begonnen ooit met samenwerking in Europa om de vrede te bewaren. Daarna volgde samenwerking voor meer welvaart. En nu, vandaag de dag, is onze manier van leven van onschatbare waarde. Maar er zijn bedreigingen in de wereld waar we ons tegen moeten beschermen.

Onze veiligheid, welvaart en manier van leven zijn het beschermen waard. Europa is het beschermen waard, want de toekomst van onze kinderen is het beschermen waard. En daar zal het CDA zich altijd voor blijven inzetten. Voor het land dat we door willen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *