CDA Tytsjerksteradiel organiseert bijeenkomst ‘Stikstof, en wat nu?’ met CDA kamerlid Jaco Geurts

Maandag 25 november in De Pleats Burgum

CDA Tytsjerksteradiel organiseert op maandag 25 november a.s. om 19.30 uur in De Pleats in Burgum een bijeenkomst met als thema ‘Stikstof, en wat nu?’. CDA Kamerlid en woordvoerder stikstof, landbouw en water Jaco Geurts geeft zijn visie op dit actuele, maar complexe dossier.

Geurts vertelt over de ontstaansgeschiedenis van de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) en de uitdagingen waar we met z’n allen voor staan. AcconAVM directeur Lubbert van Dellen stelt de vraag of ‘wij een probleem hebben?’ en voorzitter van de Noardlike Fryske Wâlden Albert van der Ploeg gaat in op de boer van de toekomst. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen en met de sprekers in discussie te gaan.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *