Soms is het wel erg fijn dat de fractie uit 6 personen bestaat, vanavond waren we overal in de gemeente Tytsjerksteradiel te vinden. Gert was bij de ALV van dorpsbelang Gytsjerk waar het oa over de locatie van het MFC werd gesproken. Age was bij de ALV van dorpsbelang Tytsjerk, waar Bouwe de Boer als gastspreker was uitgenodigd en mevr. Toos Scholten als Tytsjerkster van het jaar werd uitgeroepen waarmee wij haar van harte willen feliciteren! En Jan Willem en Mariska waren in Hurdegaryp waar een bijeenkomst was georganiseerd ism Buurtkracht en het Energieloket van de gemeente Tytsjerksteradiel waarin belangstellenden werden voorgelicht over de mogelijkheden van het isoleren van je woning en zonnepanelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *